Zachęcamy wszystkich do polubienia naszych stron za pomocą przycisków Google+, Twitter i Facebook. Dodatkowo jeśli jeszcze nie lubisz naszego profilu na Facebooku nie może Cię tam zabraknąć! Powiedz o nas także swoim znajomym. Niech oni też nas polubią jeśli tylko lubią storczyki. Przekroczyliśmy liczbę 1000 fanów na Facebooku! Bądź wśród nich Smile

Display results as :

Rechercher Advanced Search

Miltonia Sunset 5 5 6

Idź do strony : Previous  1, 2, 3

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down Wiadomość [Strona 3 z 3]

Re: Miltonia Sunset
on 09.01.12 1:04

Joane 

Latem otrzymałam od Neski z wymiany moją Miltonię. Nie wierzyłam, że sobie dam radę z tym gatunkiem. Ku mojemu zaskoczeniu kilka tygodni temu zobaczyłam na bardzo małej pseudobulwie dwa pąki na pędzie. Dzisiaj zaczęły się otwierać.
Swoją uprawiam jak Cambrie. Lato spędziła na balkonie a po wniesieniu do pomieszczenia stoi na oknie wschodnim w nieogrzewanym pomieszczeniu.
Moje pierwsze skromne kwitniemie Miltoni.

on 09.01.12 20:30

aniusia123
Gratulacje, ja u siebie jeszcze nie doczekałam się kwiatka z tego gatunku, ale bedę cierpliwa:)

on 12.01.12 15:29

Joane 

W pełnym rozkwicie pierwszy kwiat.

on 12.01.12 21:33

Gogi
Piękny kwiat ok Jaką ma wielkość i zapach?

on 05.02.12 21:08

Neska 

Joane, ogromnie się cieszę, że zakwitła bez problemów!
Gogi, kwiaty mają ok.7 cm, niestety, nie pachną.

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry Wiadomość [Strona 3 z 3]

Idź do strony : Previous  1, 2, 3

Orchids Wiki 2009-2012 • Made in Poland • Site powered by Forumotion

Free forum | Natur | Flora, Garden | © PunBB | Free forum support | Kontakt z | Report an abuse | Create your own blog